امیر حسین معینی -دوست و همکار آوانسیانفرید – در گفتوگو با ایسنا از درگذشت این مجموعهدار آثار تاریخی به دلیل کهولت سن خبر داد.
او با بیان اینکه مرحوم آوانسیان به دلیل کهولت سن، چند روز در بیمارستان فیروزگر تهران بستری بود و سپس درگذشت، افزود: قرار است پیکر وی در آرامستان ارامنه در جاده خاوران به خاک سپرده شود.
معینی با بیان اینکه نام اصلی آوانسیان ولادیمیر بود، اما بین دوستانش به”ادیک” معروف بود، ادامه داد: آنها از ترکیه به گروزنی مهاجرت کرده و سپس به بادکوبه رفته و در سال 1938میلادی از بادکوبه به تبریز آمده بودند.
او با بیان اینکه آوانسیانفرید در 7 یا 8 سالگی در یک زرگری در تبریز مشغول به کار شده و آنجا قلمزنی میکرده، به صحبتهای آوانسیان درباره آغاز علاقهمندیاش به مسکوکات قدیمی گفت: «زمانی که مسکوکات را به مغازه میآوردند، آنها را قیچی میکردند که تقلبی بودنشان معلوم شود و سپس آنها را ... “ولادیمیر آوانسیان درگذشت”
«سیدامیرناصر طباطبایی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن اشاره به آمادگی هتلهای استان برای همکاری با کادر درمان و تبدیل به نقاهتگاه، اظهار کرد: فعلاً این مسئله در استان یزد در دست بررسی است و البته منطبق با سخنان وزیر بهداشت اجرای این طرح برای هتلها و تاسیسات گردشگری اجباری نیست.
وی با بیان این که این مسئله در استان در مرحله مذاکره قرار دارد، گفت: در سیستم سلامت نیز دو بخش هتلینگ و درمان وجود دارد که هتلها، زیرساختهای مهیایی برای بخش هتلینگ دارند ولی در صورت تجهیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی میتوانند در حوزه درمان به عنوان نقاهتگاه نیز فعالیت کنند.
این مسئول با تاکید بر فعالیت هتلها طبق مصوبات ستاد کرونا، گفت: هتلها مجاز به فعالیت هستند اما خانههای مسافر در این بازه زمانی حق فعالیت ندارند، ضمن این که فعالیت بخشهای پذیرایی نیز متناسب با مصوبه ستاد کرونا از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۲۰:۳۰ مجاز خواهد بود. ... “هتلهای یزد آماده تبدیل به نقاهتگاه بهبودیافتگان کرونایی”
«سیدامیرناصر طباطبایی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن اشاره به آمادگی هتلهای استان برای همکاری با کادر درمان و تبدیل به نقاهتگاه، اظهار کرد: فعلاً این مسئله در استان یزد در دست بررسی است و البته منطبق با سخنان وزیر بهداشت اجرای این طرح برای هتلها و تاسیسات گردشگری اجباری نیست.
وی با بیان این که این مسئله در استان در مرحله مذاکره قرار دارد، گفت: در سیستم سلامت نیز دو بخش هتلینگ و درمان وجود دارد که هتلها، زیرساختهای مهیایی برای بخش هتلینگ دارند ولی در صورت تجهیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی میتوانند در حوزه درمان به عنوان نقاهتگاه نیز فعالیت کنند.
این مسئول با تاکید بر فعالیت هتلها طبق مصوبات ستاد کرونا، گفت: هتلها مجاز به فعالیت هستند اما خانههای مسافر در این بازه زمانی حق فعالیت ندارند، ضمن این که فعالیت بخشهای پذیرایی نیز متناسب با مصوبه ستاد کرونا از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۲۰:۳۰ مجاز خواهد بود. ... “هتلهای یزد اماده تبدیل به نقاهتگاه”
به گزارش ایسنا، کیفیت هوای تهران طی آبان ماه امسال ۲۱ روز در شرایط قابل قبول و ۹ روز به دلیل افزایش غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت. درحالی هوای تهران طی یک ماه اخیر، ۹ روز آلوده بود که بررسی آمار شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان میدهد که کیفیت هوای دومین ماه پاییز ۹۹ کم و بیش مشابه سالهای قبل بوده است.
بر این اساس طی آبان ماه سال گذشته تهرانیها ۱۹ روز هوای قابل قبول تنفس کردند. کیفیت هوا در این بازه زمانی طی ۱۱ روز نیز به دلیل افزایش غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون برای حساسها ناسالم بود.
بر اساس آخرین سیاهه انتشار شهر تهران، سهم منابع متحرک مانند تاکسیها، خودروهای شخصی، اتوبوسها و… در تولید ذرات معلق ۶۰ درصد است که در این بین خودروهای دیزلی پررنگترین نقش را دارند. ذرات معلق یکی از خطرناکترین آلایندههای موجود در ... “کیفیت هوای تهران در آبان ماه چگونه بود؟”
به گزارش ایسنا، در هشدار زرد رنگ سازمان هواشناسی آمده است که از اواخر وقت امروز (۳۰ آبان) تا اواخر وقت شنبه (۱ آذر) شمال خلیج فارس مواج است و ارتفاع موج بین یک تا ۱.۵ متر خواهد بود.
سازمان هواشناسی هشدار داده است که احتمال غرق شدن شناگران و قایقهای کوچک، آسیب دیدن شناورهای سبک، پاره شدن تورهای صیادی، اختلال در فعالیتهای دریایی در ساحل و فعالیت های فراساحل وجود دارد.
در ادامه این هشدار توصیه شده است که محدودیتهایی در تردد شناورهای سبک، نیمه سنگین و تفریحی اعمال شود.
اعمال محدودیت در فعالیت شیلاتی و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان در پشتیبانی صنایع دریایی بهویژه فراساحل، ممنوعیت تفریحات آبی و شنا از توصیههای دیگر سازمان هواشناسی است.
در ادامه این هشدار سازمان هواشناسی از مواج شدن دریای خزر و افزایش ارتفاع موج – بین یک تا دو متر – در این دریا خبر داده است.
بر این اساس ... “هشدار هواشناسی نسبت به مواج شدن دریای خزر و خلیج فارس”
به گزارش ایسنا، پیشبینیهای انجامشده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان میدهد که طی صبح امروز (۳۰ آبان) در بیشتر مناطق، کیفیت هوا بهدلیل افزایش ناپایداری جو و کاهش تردد خودروها در محدوده قابل قبول قرار میگیرد.
طی روز نیز با حاکمیت جو ناپایدار و رشد ابرناکی تا حدودی شرایط مناسب برای پراکندگی آلایندهها فراهم میشود. همچنین باوجود افزایش ترافیک شامگاهی، پیشبینی میشود که در اواخر وقت امروز با برقراری وضعیت مساعد جوی و احتمال بارش باران، در بیشتر مناطق پایتخت کیفیت هوا در محدوده قابلقبول قرار گیرد.
فردا (۱ آذر) نیز با افزایش تردد خودروها در نخستین روز هفته انتظار میرود که در برخی مناطق پرتردد افزایش غلظت آلایندهها – بهویژه ذرات معلق – سبب کاهش کیفیت هوا شود. در طول روز نیز با استمرار ناپایداری جوی شرایط مناسب جهت پراکندگی آلایندهها برقرارخواهد بود.
اواخر وقت فردا نیز احتمال میرود که در بیشتر مناطق پایتخت کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول ... “تنفس در تهران “قابل قبول” است”
صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه امروز (۳۰ آبان) سامانه بارشی از غرب وارد کشور میشود، اظهار کرد: این سامانه بارشی شمال غرب، غرب، دامنههای جنوبی البرز، بخشهایی از جنوب غرب و مرکز را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی ادامه داد: در پی ورود این سامانه بارشی، بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت در مناطق ذکر شده پیشبینی میشود همچنین در ارتفاعات زاگرس مرکزی، البرز مرکزی، ارتفاعات غرب و شمال غرب کشور بارش برف رخ خواهد داد و در مناطق مستعد غرب و جنوب غرب کشور ریزش تگرگ دور از انتظار نیست.
ضیاییان در ادامه با بیان اینکه امروز (۳۰ آبانماه) شدت بارش در استانهای لرستان، غرب چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال خوزستان و کرمانشاه است، گفت: فردا (۱ آذرماه) علاوه بر تقویت سامانه بارشی در نیمه غربی کشور گستره فعالیت آن شمال شرق را نیز دربرمیگیرد.
به گفته مدیرکل پیشبینی و هشدار ... “بارش شدید باران در ۱۵ استان کشور”
علیرضا فاضلی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه یکی از عوامل شناسایی شده در انتشار بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه بینالمللی امام خمینی، فاضلاب شهرستان بهارستان است، گفت: نقش فاضلاب شهرستان بهارستان در تشدید بوی نامطبوع این مسیر از دلایلی است که بر اهمیت رسیدگی به وضعیت فاضلاب شهری و تسریع در اجرای احداث تصفیهخانه فاضلاب این شهرستان میافزاید.
وی ضمن بیان اینکه یکی از بزرگترین معضلات زیست محیطی شهرستان بهارستان وضعیت فاضلاب آن است، اظهارکرد: متاسفانه اکنون شبکه فاضلاب و تصفیهخانه فاضلاب در شهرستان بهارستان وجود ندارد و عملا فاضلاب این شهرستان با حدود ۸۰۰ هزار نفر جمعیت در کانالها و آبهای سطحی رها و در برخی موارد وارد زمینهای کشاورزی میشود.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان در پایان گفت: سال گذشته محل استقرار تصفیهخانه فاضلاب این شهرستان جانمایی شد و قرار است طی سال جاری یا سال آینده کلنگ احداث آن زده شود ... “ضرورت تسریع در راهاندازی شبکه فاضلاب «بهارستان»”
به گزارش ایسنا، طرح جدید اعمال محدودیتهای کرونا با هدف قطع زنجیره این بیماری از اول آذرماه در کشور اجرا میشود. آنطور که فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا توضیح داده است: مبنای این محدودیتها تعداد بستریشدگان به نسبت جمعیت ساکن در هر شهر است. به این ترتیب که با بستری چهار نفر در ۱۰۰ هزار نفر شهر زرد، شش نفر در ۱۰۰ هزار نفر شهر نارنجی و ۱۰ نفر در ۱۰۰ هزار نفر شهر قرمز میشود. در تمام این شهرها مشاغل ضروری (گروه یک) به فعالیت خود ادامه خواهند داد. این گروه شامل مراکز زیرساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع آب، برق و گاز، فروشگاههای زنجیرهای و سوپر مارکتها، مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی و اورژانس، داروخانه، حمل و نقل عمومی درون شهری و عمومی کالا و مسافرِ برون شهری شامل ریلی، هوایی، جادهای و دریایی و… و. است.
تمرکز این طرح بیشتر بر منع ترددهای جادهای و کنترل ... “آژانسهای مسافرتی و هتلها تعطیل شدند؟”