براساس اعلام روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی، قاسم کاظمی بیان کرد: تجهیز و احیا کارگاه مسگری سنتی با حمایت و پشتیبانی معاونت صنایعدستی در منزل قنبری انجام شد.
وی افزود: خانه صنایعدستی، کارگاه و فروشگاه دائمی با هدف عرضه محصولات کیفی در اراک ایجاد شده و بنای این فروشگاه که به خانه قنبری شهرت دارد، توسط اداره کل میراث فرهنگی استان مرکزی مرمت و بازسازی و با کاربری کارگاه تولید و عرضه صنایعدستی با وسعت 300 مترمربع با زیربنای 200 متر و 9 غرفه به هنرمندان واگذار شده است.
کاظمی با تاکید بر اینکه با تلاشهای صورت گرفته، خانه صنایع دستی شهرستان اراک مجددا راه اندازی شده و به زودی شاهد احیای بسیاری از رشتههای منسوخ شده خواهیم بود، گفت: رشته چلنگری بیشتر در زندگی گذشته و روستایی کاربرد داشته و هدف از راه اندازی مجدد این رشته، کاربردی کردن آن در زندگی شهری و آموزش و آشنایی نسل جدید با این رشته است.
وی بیان کرد: سایر رشته های صنایع دستی نیز در صورت بی توجهی و آسیب شناسی نشدن به دلیل نداشتن بازار مناسب در معرض فراموشی قرار میگیرند و نیاز است راهبرد حمایتی برای آنها ترسیم و اجرا شود.
کاظمی با بیان اینکه صنایع دستی باید در عمق و بطن زندگی مردم باشد و شیوه تولید و عرضه آن نباید تنها جنبه تزئینی داشته باشد بلکه باید پاسخگوی نیازهای زندگی و عجین با خواسته های ملموس مردم شود، گفت: مطالعه، تحقیق، پژوهش، نمونهسازی محصولات صنایع دستی متناسب با سلیقه بازار مصرف در راستای کاربردی کردن آثار صنایع دستی و تجاریسازی آن از اولویتهای این معاونت در سال جهش تولید است.
انتهای پیام