(مکالمه ای کوتاه در نمایشگاه محصولات غذائی ارگانیک)
– سلام خانم
– سلام، خوش آمدید
– ببخشید خانم این نون چنده؟
-……تومان
– وا خانم مگه زعفرونه؟! این نون چه فرقی با بقیه نونا داره؟
ـ آقا این نون با آرد سبوس دار توی تنور گلی درست شده، بعدش بجای جوش شیرین از خمیر ترش استفاده کردند
ـ آهان… یعنی معدمون نمیجوشه دیگه
این بخشی از مکالماتی می باشد که بین یک خریدار و فروشنده رد وبدل شده است…
اغلب مردم بعد از بدست آوردن اطلاعاتی در مورد مواد غذائی تصمیم می گیرند که از این به بعد برای حفظ سلامتی خود و خانواده شان از این مواد سالم که بدون سم و کود شیمیائی تولید شده است استفاده کنند ولی این مواد چندتا مشکل دارند:
اول: در دسترس نبودن آنها برای عموم مردم
دوم: گرانی آنها
که با توجه به قیمتی که این مواد غذائی دارند امکان خرید برای همه مردم وجود ندارد.
و سوم: عدم اطمینان نسبت به ارگانیک بودن مواد غذائی و اینکه آیا واقعاً می توان اطمینان کرد که این جنس ارگانیک است یا خیر؟
که اغلب با شک و تردید مردم همراه است.
امیدوارم بتوان راه حلی اتخاذ کرد که بتوان هم قیمت این محصولات را کاهش دارد که همه مردم بتوانند از مواد غذائی سالم استفاده کنند و هم کشاورز بتواند از کشت محصولات سود خود را ببرد، و اینکه سازمانی بتواند وجود مواد غذائی ارگانیک را تائید کند تا مردم با خیال راحت تر اقدام به خرید کنند.