«نظام‌های میراث کشاورزی» بیش از ۸۰ درصد غذای دنیا را تولید می‌کنند

عضو هیأت مدیره مؤسسه توسعه پایدار و محیط‌ زیست گفت: مدیریت نظام‌های میراث کشاورزی اغلب در دست کشاورزان خانوادگی و کوچکی است که بیش از ۸۰ درصد غذای دنیا را تولید می‌کنند. جوامع بومی شکل‌دهنده‌ نظام‌های میراث کشاورزی برای حفظ استقلال و خودکفایی در امر تولید غذا، انواع مختلفی از روش‌ها و راهبردهای پایدار را به کار گرفته‌اند و علاوه بر تولید غذای سالم و کافی در تأمین امنیت غذایی نیز نقش‌آفرینی می‌کنند.