پيك محيط زيست سبز 2011-12-30 20:46:00

(مکالمه ای کوتاه در نمایشگاه محصولات غذائی ارگانیک)


– سلام خانم


– سلام، خوش آمدید


– ببخشید خانم این نون چنده؟


-……تومان


– وا خانم مگه زعفرونه؟!  این نون چه فرقی با بقیه نونا داره؟


ـ  آقا این نون با آرد سبوس دار توی تنور گلی درست شده، بعدش بجای جوش شیرین از خمیر ترش استفاده کردند


ـ آهان… یعنی معدمون نمیجوشه دیگه


این بخشی از مکالماتی می باشد که بین یک خریدار و فروشنده رد وبدل شده است…


اغلب مردم بعد از بدست آوردن اطلاعاتی در مورد مواد غذائی تصمیم می گیرند که از این به بعد برای حفظ سلامتی خود و خانواده شان از این مواد سالم که بدون سم و کود شیمیائی تولید شده است استفاده کنند ولی این مواد چندتا مشکل دارند:


اول: در دسترس نبودن آنها برای عموم مردم


دوم: گرانی آنها


که با توجه به قیمتی که این مواد غذائی دارند امکان خرید برای همه مردم وجود ندارد.


و سوم: عدم اطمینان نسبت به ارگانیک بودن مواد غذائی و اینکه آیا واقعاً می توان اطمینان کرد که این جنس ارگانیک است یا خیر؟


که اغلب با شک و تردید مردم همراه است.


امیدوارم بتوان راه حلی اتخاذ کرد که بتوان هم قیمت این محصولات را کاهش دارد که همه مردم بتوانند از مواد غذائی سالم استفاده کنند و هم کشاورز بتواند از کشت محصولات سود خود را ببرد، و اینکه سازمانی بتواند وجود مواد غذائی ارگانیک را تائید کند تا مردم با خیال راحت تر اقدام به خرید کنند.


نوشته شده در: دسته‌بندی نشده