منابع طبيعي و امنيت غذايي
شرط رسيدن به توسعة پايدار و امنيت غذايي، حفظ و حراست و بهره برداري مطلوب از منابع طبيعي است. مسلما بدون حفاظت از منابع آب، خاك، جنگل، مرتع و بهره برداري بهينه از آنها نمي توان به توسعه پايدار و توليد مطمئني در كشاورزي دست يافت زيرا كشاورزي بر بستر منابع طبيعي استقرار مييابد و دوام آن بستگي به وضعيت منابعطبيعي دارد. همانطور که حيات خاك به مقدار آب وابسته است، آب نيز به وجود جنگلها و مراتع و پوشش گياهي هر منطقه وابسته است. در واقع اگر منابع طبيعي سالمنباشد كشاورزي و در نتيجه امنيت غذايي هم امكانپذير نخواهد …
Tagged → featured